Nieuwsbrief Augustus 2017

 

APOTHEEK VYNCKIER BEGELEIDT U IN DE TOEKOMST NOG BETER BIJ UW MEDICATIEGEBRUIK

 

Zoals u weet, is uw gezondheid onze grootste zorg! Daarom houden wij heel zorgvuldig uw farmaceutisch dossier bij. Zo tikken wij de medicatie die u zonder voorschrift komt halen altijd op naam in. Op die manier kunnen we mogelijke interacties tussen geneesmiddelen beter opsporen. Daarnaast noteren wij in uw dossier ook relevante informatie zoals allergiën of ziektebeelden. Indien gewenst, maken wij een persoonlijk medicatieschema aan. 

Door vanaf oktober schriftelijk in te stemmen, kunnen wij deze persoonlijke aanpak nog heel wat uitbreiden. Zo kunnen we uw medicatieschema dan ook delen met uw huisarts of specialist. Bij de opstart van nieuwe chronische medicatie (bv. astma-medicatie) kunnen wij u een uitgebreid begeleidingsgesprek aanbieden en u in de toekomst ook beter begeleiden. Wanneer de medicatie-inname te complex wordt, kunnen wij u, indien gewenst, ook helpen door uw geneesmiddelen per week en per innamemoment klaar te zetten (= individuele medicatievoorbereiding). Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij één van onze apothekers. We houden u via deze weg ook verder op de hoogte!

 

 

NIEUW IN ONZE APOTHEEK: "BODYSLIM", EEN VERMAGERINGSFORMULE VOLGENS EIGEN RECEPT

 

"Bodyslim" is een vetverbrander die naast het aanpassen van de eetgewoontes en voldoende beweging, een ideale aanvulling is van een dieet. De formule is opgebouwd uit verschillende natuurlijke bestanddelen die de vetverbranding in het lichaam stimuleren en chroom dat het hongergevoel onderdrukt. Kom gerust langs in de apotheek voor meer uitleg! 

 

 

 

JAARLIJKS VERLOF 

 

Wees voorbereid, want wij gaan er binnenkort eventjes tussenuit... De apotheek zal gesloten zijn van 21 augustus tot en met 2 september. Vanaf 4 september staan wij terug voor u klaar!